Logo De Paauw

Bij ons werken?

Wil jij deel uitmaken van een energiek team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelings mogelijkheden? Dan is Bakkerij de Paauw de plek voor jou!

Bij De Paauw werken we samen en staat teamwork voorop! We hebben drie teams: Team Bakkerij, Team Transport en Team Technisch. De drie teams zijn heel verschillend, maar hebben een aantal dingen gemeen: er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen en iedereen werkt samen. In de bakkerij moeten de productiemedewerkers en machine-operators ervoor zorgen dat het brood op tijd bij de inpakkers is. De inpakkers moeten er op hun beurt weer voor zorgen dat de chauffeurs de juiste producten kunnen vervoeren. En als er iets niet werkt, staat het technische team klaar om het op te lossen!  

Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij en zijn de functies heel verschillend. Ons team bestaat uit routiniers met veel ervaring en jonge leergierige talenten die zich willen ontwikkelen. Voor iedereen is er plek, zo lang je maar kunt werken en van sfeer houdt!  

Bekijk onze vacatures

Social Media