Logo De Paauw

Werken bij de gezelligste bakkerij van Zuid-Holland

Wil jij werken bij een bakkerij vol ambitie, kennis en gezelligheid in het hart van Zuid-Holland? Dan is Bakkerij de Paauw de plek voor jou!

Bij De Paauw werken we samen en staat teamwork voorop! We hebben drie teams: Team Bakkerij, Team Transport en Team Technisch. De drie teams zijn heel verschillend, maar hebben een aantal dingen gemeen: er wordt hard gewerkt, hard gelachen en iedereen werkt samen om alle producten van De Paauw zo goed mogelijk af te leveren bij de supermarkten.

Dus hoe ziet een typische dag eruit? In de bakkerij zorgen de productiemedewerkers en machine-operators ervoor dat het brood op tijd bij de inpakkers is. De inpakkers moeten er daarna voor zorgen dat de chauffeurs de juiste producten kunnen vervoeren. En als er iets niet werkt, staat het technische team klaar om het op te lossen! Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij en zijn de functies heel verschillend.

Ons team bestaat uit routiniers met veel ervaring en jonge leergierige talenten die zich willen ontwikkelen. Iedereen werkt in ploegendiensten (’s ochtends, ’s middags of ’s avonds), verspreid over 7 dagen per week. Hierbij werk je alleen, maar ook in teamverband. Dit betekent dat je soms in het weekend werkt, maar ook dat je doordeweeks vaak vrij hebt!

Kortom: hier wil je deel van zijn! Brood – en Banketbakkerij De Paauw is een gezellig familiebedrijf waar iedere nieuwe werknemer een deel van de familie wordt. Er hangt een informele sfeer, we gaan er graag met de teams op uit en je kan als werknemer doorgroeien binnen jouw vakgebied. Voor iedereen is er plek, zo lang je maar door kunt werken en van sfeer houdt!

Wij zijn op dit moment op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Machine Operator
  • Productiemedewerker
  • Magazijnmedewerker
  • Verdeler
  • Inpakmedewerker
  • Productiebijbaan

Wil jij dus ook je eigen manier bijdragen aan het succes van onze bakkerij in Zuid-Holland en daarbuiten? Solliciteer dan nu via onze vacaturepagina, Van Nes + Plaisier of via de Nationale Vacaturebank!

Bakkerij - Zuid-Holland- Vacatures- Werken bij - De Paauw

Bekijk onze vacatures

Social Media