Logo De Paauw

Werken bij de gezelligste bakkerij van Zuid-Holland

Wil jij werken bij een bakkerij vol ambitie en kennis in het hart van Zuid-Holland? Dan is Bakkerij de Paauw de plek voor jou!

Bij De Paauw werken we samen en staat teamwork voorop! We hebben drie teams: Team Bakkerij, Team Transport en Team Technisch. De drie teams zijn heel verschillend, maar hebben een aantal dingen gemeen: er wordt hard gewerkt, hard gelachen en iedereen werkt samen om alle producten van De Paauw zo goed en snel mogelijk af te leveren bij de supermarkten. In de bakkerij zorgen de productiemedewerkers en machine-operators ervoor dat het brood op tijd bij de inpakkers is. De inpakkers moeten er op hun beurt weer voor zorgen dat de chauffeurs de juiste producten kunnen vervoeren. En als er iets niet werkt, staat het technische team klaar om het op te lossen!

Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij en zijn de functies heel verschillend. Ons team bestaat uit routiniers met veel ervaring en jonge leergierige talenten die zich willen ontwikkelen. Voor iedereen is er plek, zo lang je maar kunt werken en van sfeer houdt!  Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Machine Operators
  • Technische Dienst
  • Vrachtwagenchauffeurs

Wil jij dus ook je eigen manier bijdragen aan het succes van onze bakkerij in Zuid-Holland en daarbuiten? Solliciteer dan nu via onze website of via de Nationale Vacaturebank!

Bakkerij - Zuid-Holland- Vacatures- Werken bij - De Paauw

Bekijk onze vacatures

Social Media