grootbrood

Groot in Bourgondisch brood
De ovenverse broden van De Paauw zijn er in ruim zestig soorten en in allerlei varianten. Vooral de Bourgondische broden zijn populair. Zij ogen nostalgisch én smakelijk omdat ze op de ovenvloer gebakken worden en rondom een krokante korst hebben. Grootbrood wordt als vers- of als bake-off-product geleverd en zowel gesneden-verpakt als onverpakt.

Grootbrood
Het assortiment bestaat uit gangbare broden van een knipwit tot een grof volkoren en tal van luxe broden.

  • Desembroden zijn voller van smaak en hebben een ambachtelijke uitstraling. De consument herkent dit en ervaart de kwaliteit in smaak en geur.
  • Het boeren-volkoren is een krokant brood, bereid van honderd procent volkoren meel. Boerenbroden zijn er ook in wit, tarwe en meergranen.
  • De Hardinxvelder is een tarwe-meergranenbrood met getoaste tarwegries en de Giessendammer is een volkoren-meergranenbrood met zonnepitten en boekweit. Deze unieke streekproducten. zijn korter en breder van vorm en royaal gedecoreerd.
  • Kortbreed is een volkoren tarwebrood van gerste- en roggemeel. Het heeft de vorm van een boerenbrood. De gepofte tarwekorrels geven het een stevige bite.

 

Advies van de bakker: bestel uw luxe broden bake-off en verleid uw klant met ovenvers brood in uw winkel.