brood bake-off

Benadruk versheid en kwaliteit
Rond lunchtijd trekt u extra klanten met knapperige verse broodjes en in de middag bakt u hartige broodhapjes voor aperitief of avondeten. Bestel ook de artisanale, biologische en desembroden als bake-off-producten. Daarmee benadrukt u de versheid én de kwaliteit van uw luxe broodsoorten.

Brood bake-off

  • grootbrood: Oerbrood, boerenbrood, desembrood
  • kleinbrood: stokbrood, pistolet, petit pain, kaiserbroodje, kampioentje
  • hartig voor de lunch: kaas- en ham-kaascroissant; stokbrood kaas, kaas-ui of ui; saucijzen-, kroket-, kaas- en ragoutbroodje
  • hartig bij een aperitief: stengel kaas of tomaat-maanzaad; saucijzenhapjes naturel of bestrooid met kaas of maanzaad

 

De Paauw ontwikkelt op verzoek een groot- of kleinbrood assortiment dat artisanaal, biologisch en/of stenenvloer gebakken is.