brood voor voorjaar en pasen

In het voorjaar en met Pasen eet men relatief meer wit, luxe en vruchtenbrood.

Wit brood op de voorjaarstafel

  • vloerwit en vloerwit tijger, sesam of maanzaad
  • oerbrood origine of zonnebiologisch
  • pide, desem wit, knipwit of maisbrood
  • boerenwit en boerenwit tijger, sesam of maanzaad
  • witte bol en witte bol tijger, sesam of maanzaad

 

Luxe en vruchtenbrood voor Valentijns-, Moederdag of paasbrunch

  • panettone
  • campagnebroodjes (thuisafbak)
  • vruchtenbol in bakje
  • hartvormig wit broodje
  • briochebroodje en paashaantje van briochedeeg met abrikoos
  • paasstol
  • rozijnenbol en mueslibol
  • rozijnen-krentenbol standaard, mini en super
  • croissant kaas, ham-kaas en kerrie
  • paastimp: puntvormig luxebroodje
  • rozijnen-krenten en mueslicarré: vier-in-één vruchtenbreekbrood

 

Op uw verzoek creëert De Paauw een exclusief product voor uw winkelformule.