specialiteiten
Streekspecialiteiten
De Hardinxvelder is een ambachtelijk brood met een heel eigen karakter. Het is bereid met tarwegries en valt op door zijn korte brede vorm.
Ook de Giessendammer is kort en breed van vorm. Dit is een meergranen-volkorenbrood, bereid met zonnepitten, rogge, gierst en boekweit. De Giessendammer is ook als kleinbrood verkrijgbaar.
Feestelijke specialiteit
De luxe roomboter-notenstol is hét paradepaardje van bakkerij De Paauw. Bereid met roomboter, amandelspijs en stukjes noot. De unieke ingrediëntenmix geeft deze stol een rijke en verfijnde smaak. Een topproduct in uw winkel en een echt feest op tafel. Zie ook: ambachtelijke feeststol
Aperitief specialiteit
De pan tapas kaas, madras en provencaals of de bacon-ui blokjes: heerlijke hartige broodhapjes als aperitief of tapas. Voor de lijnbewuste snoepers zijn er gemengde zoute sticks en kaassticks: mix van luchtige bladerdeeghapjes. Zie ook: moment voor tapas