kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn bij De Paauw basis van ondernemen. Verankerd in elk aspect van het productieproces, van de grondstof tot de verpakking, en basis van handelen van elke medewerker, van de bakker tot de logistiek medewerker.

Laatste nieuws: De Paauw nu ook hoogste IFS-niveau
De Paauw mag nu ook het IFS-, het International Food Standard, keurmerk dragen. IFS is als standaard voor veiligheid van levensmiddelen in o.a. Duitsland en Frankrijk in gebruik en beantwoordt de groeiende vraag naar een mondiale standaard met een uniform beoordelingssysteem.

Biologisch keurmerk
De Paauw draagt het biologische keurmerk Skal dat staat voor een gecontroleerd biologisch product dat vervaardigd is volgens het wettelijk voorgeschreven productieproces. Skal-gecertificeerde bioproducten mogen het EKO-keurmerk voeren.

Frequente productkeuringen
De Paauw blijft scherp door de objectieve en deskundige productkeuringen van het Nederlands Bakkerij Centrum. Producten worden tenminste één keer per maand beoordeeld op kenmerken als malsheid, smaak, aroma en geaardheid van de korst.