assortiment

Onderscheidend in brood en banket
De broodklant is de meest frequente supermarktbezoeker. Onderscheid in het brood- en banketaanbod is daarom de gezamenlijke uitdaging voor De Paauw en de supermarkt. Met volop variatie in dagvers brood, banket en bake-off-producten voor elk eetmoment. Met onderscheidende jaarrond- en impulsproducten als de vloergebakken broden, de seizoencakes, de slagroomschnitt en bake-off-toppers als Oerbrood en gevulde speculaas.

Consument als inspiratiebron
Caloriearme, internationaal of juist regionaal georiënteerde brood- en banketproducten. De Paauw speelt voortdurend in op trends. Op internationale wensen met scones in diverse smaken en luxe panettone. Of op regionale behoeften met de Giessendammer of Hardinxvelder.

Kruisbestuiving van brood en banket
De combinatie van brood en banket is uniek in Nederland. De Paauw en haar klanten plukken daar nu meer dan ooit de vruchten van. Met banketproducten die dienst doen als héérlijk tussendoortje of met kleinbrood dat verwant is aan banket.